Monday, 7 March 2016

The Lab - English Resource Centre

This week i completed a mural at a rural International School in Sri Lanka to the walls of what will be their new English Resource Centre.

Once finished 'The Lab' will comprise of a library, media suite and group training area. Students themed the design around 'seasons', 'air' & 'water'.


To ensure student participation a written piece, 'Sunscreen - by Baz Luhrmann', has been outlined onto one wall ready for the children to paint in & complete themselves; to hopefully inspire.


The project took 5 days. 'The Lab' will begin practical use this week when it stages training sessions for students.
Proceeds from the commission will be channelled directly back into The TEA Project.www.theteaproject.org


The School offers the chance for children from poorer socio-economic backgrounds the invaluable opportunity of access to an innovative centre for educational excellence and also supports families working for Sri Lankas only Fairtrade Company.









International Women's Day 2016 - The 5S Concept (Sachini - Project Worker)